Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Vändningen: Liverpool-stjärnan funderar på förlängning
Premier League
Foto: Wikimedia Commons

Vändningen: Liverpool-stjärnan funderar på förlängning

Publicerat 2020-12-28 11:46

Georginio Wijnaldum har ryktats lämna Liverpool. Men klubben ska vara ivriga att få kvar honom och har därför lagt fram ett nytt kontraktsförslag. Spelaren funderar och har ännu inte accepterat, enligt den ansedda journalisten Fabrizio Romano.

Många klubbar är intresserade och värderar Georginio Wijnaldum högt. Enligt uppgifter ska lag som Inter och FC Barcelona göra upp om hans signatur. Liverpool vill väldigt gärna ha kvar spelaren, som sitter på ett utgående kontrakt.

Men frågan är om 30-åringen vill stanna.

Enligt Fabrizio Romano erbjöd Liverpool honom ett nytt kontraktsförslag för några veckor sedan. Och mittfältaren har ännu inte accepterat.

Holländaren vill fundera och, av respekt, prioritera detta beslut och kommunicera det innan han eventuellt börjar förhandla med andra klubbar som bosman.

Liverpool toppar just nu Premier League med 32 inspelade poäng. De spelar nästa match på onsdag, då de ställs mot Newcastle på bortaplan.


Avatar

Skrivet av Gabriel Melke

Fotbollen har inte bara kommit att bli ett fundament i mitt liv, utan något jag de facto inte kan leva utan. Många gånger är den enda viljan att få se och njuta av vacker fotboll. Följer alla möjliga divisioner, men intresset ligger främst vid Allsvenskan och Europas tre största ligor.

Relaterade blogginlägg

Premier League

Publicerat 2023-08-12 12:30

Premier Leagues billigaste & dyraste fotbollsbiljetter

Undrar du vad en fotbollsbiljett kostar i Engelska Premier League? Det är häpnadsväckande prisskillnader mellan klubbarna i den högsta ligan av Engelsk fotboll. De billigaste fotbollsbiljetterna kostar inte mer än en meny Mc Donalds, samtidigt som de dyraste biljetterna som säljs i andrahand, endast skulle kunna köpas av en mångmiljonär. …

Premier League

Publicerat 2022-09-11 08:31

Manchester City ingår partnerskap med LeoVegas

Svenskgrundade LeoVegas har officiellt gått ut med att man ingått ett partnerskap med engelska klubben Manchester City. Partnerskapet innebär att LeoVegas logotyp kommar att finnas på klubbens spelarställ under träning samt att varumärket kommer återfinnas inom Citys arena, Etihad Stadium. Officiell betting partner i Europa och Kanada LeoVegas och Manchester City har …

Copyright © Fotboll.com 2023   |