Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Gratis streaming: Atlético Madrid – Real Madrid
La Liga

Gratis streaming: Atlético Madrid – Real Madrid

Publicerat 2019-02-08 13:31

Nu blir det åka av i den 23:e omgången av La Liga, för nu ska de båda Madrid-lagen mötas och det är en dubbelpoängare vi har framför oss. Med två poängs skillnad i tabellen och Barcelona inom ”möjligt” räckhåll så är det nu på liv eller död.

strive streaming

Gratis streaming med Strive

Om du inte redan har ett konto hos Strive så får du se La Liga och Serie A gratis i sju dagar. Det är ett perfekt tillfälle att testa tjänsten helt gratis och se Atlético Madrid mot Real Madrid i detta mega-derby. Du kan säga upp tjänsten inom de sju dagarna, sedan aktiveras månadsbetalning och då dras 79 kr per månad för streamingtjänsten. Det är ändå extremt billigt i jämförelse med många andra TV-kanaler och streaming som erbjuder fotboll.

7-dagars gratis provperiod

Strive streaming funkar i datorn, mobilen och surfplattan. Du kan ladda ner appen från Google Play eller Appstore och enkelt skapa ett konto. Så snart ditt konto är skapat så kan du börja streama samtliga matcher i La Liga och Serie A helt gratis i sju dagar. Om du inte vill fortsätta med tjänsten efter gratisperioden så säger du bara upp tjänsten inom de sju dagarna.

Inför matchen

Real Madrid gästade Barcelona i onsdags i Copa Del Rey och som jag trodde så visade Real att man verkligen ville ta chansen för att gå till final i den Copa Del Rey. Det blev oavgjort i matchen och jag är helt övertygad om att den i alla fall på något vis sitter kvar i benen på Real-spelarna. Atlético har spelat bra denna säsongen och ligger två poäng före Real Madrid med en lucka på sex poäng upp till Barcelona. Båda lagen har chans att ta i kapp och vinna ligan, men det krävs att man vinner i stort sett allt.  Mellan dessa lag så blir det således en sex-poängare för den som vinner. Detta bäddar för en rejäl fight mellan två ärkerivaler och det kommer att bli en match som man helt enkelt inte får missa.

Atlético har tre dagars längre vila än Real Madrid men man är något stukade efter 1-0 förlusten borta mot Real Betis senast. Men det är ett derby vi pratar om med Atlético på hemmaplan så jag är helt övertygad om att man nollställer sig och går ut helt respektlöst i detta mötet. Det är som sagt en sex-poängare man kan ta och Real känner sig nog mer pressade och respektfulla i denna matchen än vad Atlético gör. Även om Real gjorde en stark insats mot Barcelona senast så måste Solari visa kontinuitet i matcherna, även mot de största. Annars är det stor risk att denna manager ryker snarare än vi tror, för han ligger redan löst till.

Speltips

Med kort vila för Real och den senaste trepoängsförlusten för Atlético, så tror jag att hemmalaget kommer att vilja mer och helt enkelt inte acceptera något annat än tre poäng här. Real kommer att få det väldigt tufft och med kort vila så är det risk att de krampar ihop sig i andra halvlek. Mitt tips lägger jag på Atlético Madrid och det bästa oddset på 2.47 gånger degen hittar du hos Coolbet.

Speltips: 1:a på Atlético Madrid

Found no bettingsite with name Coolbet

Avatar

Skrivet av Anders Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

La Liga

Publicerat 2021-07-27 14:46

Barcelona ser starka ut inför kommande säsong

Europas toppligor är bara några veckor till en kort månad bort att sparka igång igen. Som vanligt så spekuleras det vilt om vilka övergångar som ska kunna komma att ske under sommaren precis som det snackas mycket om de övergångar som redan gjorts. Tips från danska rekare För många som gillar fotboll …

La Liga

Publicerat 2021-03-15 21:33

Ronaldos ersättare har kostat 300 miljoner euro – bara gjort 35 mål

Real Madrid sålde Cristiano Ronaldo till Juventus sommaren 2018. Sedan dess har de spanska giganterna spenderat stora pengar på potentiella ersättare, dock har det inte betalat sig särskilt väl. Efter att den portugisiske storstjärnan såldes till Juventus för 100 miljoner euro har Real Madrid köpt offensiva spelare för drygt 300 miljoner …

Copyright © Fotboll.com 2023   |