Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser
Speltips och erbjudanden

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

TIPS: Topptipset 3/6
Topptipset

TIPS: Topptipset 3/6

Publicerat 2021-06-03 00:12

Vi ska få ta del av två stekheta semifinaler från U21-EM under torsdagen. Svårtippat till tusen är det där. Några träningslandskamper tar också plats tillsammans med en fajt från det sydamerikanska VM-kvalet. Målgången sker sedan i Sverige och Division 1. Åtta rätt ska inte vara någon omöjlighet. Häng med!

Spelstopp: 17:59

Sätter du full pott på Topptipset så finns det chans till bra klirr i kassan. Men för att kunna vara med och slåss om vinsterna behöver du ett konto hos Svenska Spel. Om du inte redan är kund hos Sveriges tryggaste spelbolag kan du signa upp HÄR!


svenska spel


1. Belgien – Grekland  2

Bryssel står som värd för mötet Belgien – Grekland. För värdnationen gäller det att fila på formen inför det som komma skall medan grekerna ska fortsätta sin fina trend där bara en förlust finns noterad sedan mitten av oktober förra året. Defensivt känns gästerna spännande. Rutin i Tzavellas och debutanterna Saliakas samt flåbusen Poungouras finns med i truppen.

Belgarna ska såklart anses som stora favoriter nu men helt enkelt kommer det inte bli att ta sig igenom bortalagets försvarsmur. Utan De Bruyne försvinner den enorma kreativitet som City-spelaren vanligtvis erbjuder från sin roll. Med tanke på att kupongen är väldigt favoritbetonad helgarderas detta i hopp om bättre utdelning.


2. Ukraina – Nordirland  1

I den ukrainska industristaden Dnipropetrovsk ska Andrij Sjevtjenko och hans gula landslag slipa på formen inför EM-äventyret. Truppen ser bra ut där Yarmolenko och Zinchenko kommer få dra stora lass under sommaren. Nordirland ser däremot inte speciellt bra ut.

Gästerna hade bekymmer mot Malta i Österrike under söndagen och ska vara väldigt nöjda med att det hela slutade med en 3-0-seger. Ian Baraclough och hans gäng kommer bjudas på en åktur nu. Ettan kan bekymmerslöst spikas i Dnipro.


3. Turkiet – Moldavien  1

Turkiet ska träningsmatcha mot Moldavien på Benteler Arena i Paderborn. Turkarna har nyligen spelat två rätt trista matcher mot i tur och ordning Azerbajdzjan och Guinea (2-1, 0-0). Lite ordning på torpet är nog ändå att räkna med nu. Moldavien är ett riktigt dåligt landslag och senast nationen vann en match var i juni 2019 då Andorra besegrades med 1-0.

Utanför landets gränser har dessutom moldaverna förlorat tolv raka matcher (tävling som träning) och har den hemska målskillnaden 1-32! Visst, det är neutral plan även för Turkiet, men Günes mannar är bättre på varje plats. Ensidigt till tusen. Bombetta.


4. Bolivia – Venezuela  1

Det sydamerikanska VM-kvalet återupptas efter att ha haft uppehåll sedan november. Venezuela fick en tung start på kvalet med tre raka nederlag, men senast blev det seger hemma mot Chile där stjärnan Salomón Rondón stod för det avgörande 2-1-målet. Efter en vinst mot Chile kan man kanske vid en snabb anblick tycka att Venezuela borde vara favoriter mot Bolivia i La Paz, men icke sa nicke.

Bolivianerna må ha fått en trög start på VM-kvalet men hemma på den höga höjden är värdnationen enormt fruktade. I kvalet till VM 2018 tog Bolivia alla sina 14 poäng uppe i La Paz, då fick Venezuela, Paraguay, Argentina och Chile stryk på boliviansk mark. Brassarna tappade också poäng här. 1X räcker.


5. Spanien U21 – Portugal U21  1

Semifinaler i U21-EM härnäst. Spanien är regerande mästare och kliver in som knappa men rättmätiga favoriter i den här semin som spelas i Maribor. Spanjackerna har en stark årgång och faktum är att målet Àlvaro Fernández släppte in i kvartsfinalen mot Kroatien var det första spanska baklängesmålet sedan 2019.

Portugal har vunnit samtliga matcher i det här mästerskapet och kvalitén finns helt klart för att stå upp bra mot de regerande mästarna. Blir det här relativt jämn streckat är det dock helt klart läge att fatta pennan från vänster.


6. Nederländerna U21 – Tyskland U21  X

I ungerska Sóstói är en tajt kamp att vänta. Nederländerna och Tyskland möttes under gruppspelet och då slutade det 1-1 och den tillställningen var helt jämn. Nederländerna vann något överraskande i kvarten mot Frankrike med 2-1 där AZ-anfallaren Myron Boadu stod för dubbla fullträffar. Dani de Wit och Justin Kluivert är två andra vassa offensiva hot hos De Oranje.

Tyskland hade problem mot Danmark i kvarten där återigen Anderlecht-strikern Lukas Nmecha nätade. Nmecha har på sina nio senaste landskamper noterats för nio baljor. Här vore det dumt att lämna något åt slumpen. Alla tecken ska med.


7. IF Sylvia – Brommapojkarna  2

BP har varit ungefär så bra som alla trodde denna vår i Division 1 Norra. Laget från Stockholm är tillsammans med framförallt Dalkurd och till viss mån också Sandviken tippade att slåss om den där direktplatsen till Superettan. Hemma i huvudstaden har det mesta rullat på som tänkt och offensiven med Marijan Cosic och Omar Faraj har varit bländande. På resande fot finns fortsatt en del frågetecken.

Tre kryss och bara en vinst har det hittills blivit för de svartröda. Sylvia i Norrköping är aldrig enkelt och även om tvåan kanske blir prisvärd i slutändan vågar vi ändå inte plocka väck vare sig kryss eller etta. Noterbart är att båda matcherna i fjol slutade 0-0 lagen emellan. Helgardera tidigt.


8. Skövde – Assyriska IK  1

Målgången denna dag sker i Skövde och den södra Division 1-serien. SAIK kliver ut till denna batalj med trippla förluster och dessutom stora frågetecken när det kommer till försvarsspelet. Skövde har tappat in tio mål bakåt på dessa matcher och därmed är kanske defensiven den allra viktigaste punkten för Linderoth och company i ledarstaben att jobba med.

Assyriska IK från Jönköping känns som en rätt bra match att få just nu. Besökarna är formmässigt under isen och har inte vunnit en match sedan premiären. Dessutom är mittfältaren Dimitrijevic avstängd. Med troligen stabilt värde västerut är det bara hamra in ettan.


Spiken! – Turkiet

På FIFA:s Europaranking har Moldavien bara San Marino, Gibraltar och Liechtenstein bakom sig. Det talar sitt tydliga språk. Ett laddat Turkiet som vässar på formen inför EM kommer att slakta moldaverna. Banketta!

Skrällen! – Grekland

Efter att John van ’t Schip tog över rodret har grekerna spelat upp sig och Europamästarna från 2004 är nu obesegrade i åtta raka kamper. Under öppningen av VM-kvalet tog de blåvita poäng mot ett starkt Spanien. Räkna inte med någon promenad i parken för ett De Bruyne-löst Belgien!

Har du vad som krävs för att tippa rätt? Missa inte chansen att visa upp din analytiska förmåga när det kommer till fotboll. Åtta gröna bockar på Topptipset kräver både kunskap och fingertoppskänsla. Signa upp ett konto hos Svenska Spel HÄR!


svenska spel


108 rader

1. Belgien – Grekland 1×2
2. Ukraina – Nordirland 1
3. Turkiet – Moldavien 1
4. Bolivia – Venezuela 1x
5. Spanien U21 – Port. U21 1x
6. Nederl. U21 – Tysk. U21 1×2
7. IF Sylvia – BP 1×2
8. Skövde – Assyriska IK 1


NYTT  Direktspel på Fotboll.com

Vi erbjuder ett unikt sätt att tippa på Topptipset, där du får talongen, statistik och speltips på samma sida. Nej, inte samma webbplats, ALLT på samma sida!

  • Svenska Spels riktiga talong med vår statistik
  • Lägg raden / systemet på Fotboll.com
  • Betala direkt till Svenska Spel med ett klick

Inget extra krångel – Bara bättre förutsättningar


svenska spel ikon
I samarbete med
Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Avatar

Skrivet av Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som även har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Över 10 års erfarenhet inom betting och spelbranschen finns också i bagaget.

Relaterade blogginlägg

Topptipset

Publicerat 2021-06-01 11:40

TIPS: Topptipset 1/6

Det ska spelas en hel del träningslandskamper under veckan och fyra av dessa tar plats på tisdagens Topptips. Bland annat ska Sveriges blivande motståndare Polen och Slovakien visa vad de …

Topptipset

Publicerat 2021-05-31 09:14

TIPS: Topptipset 31/5

Det ska spelas flera riktigt häftiga fajter under måndagens där kvartsfinalerna från U21-EM givetvis sticker ut lite extra. Härligt med lite landslagsfotboll som betyder något som uppladdning inför EM. Landslagsboll …

Copyright © Fotboll.com 2024   |