Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor
Streama önskar match i Allsvenskan med Cmore
Allsvenskan

Streama önskar match i Allsvenskan med Cmore

Publicerat 2019-07-15 16:36

Är du trött på dyra kostnader för live streaming tjänster, bara för att se ditt favoritlag spela en gång i veckan? Du är inte ensam! Visste du att du kan köpa enskilda ”matchbiljetter” hos Cmore för att streama enskilda matcher i Allsvenskan? Du behöver inte betala flera hundra kronor i månaden och det finns ingen bindningstid.

Streama valfri match med matchbiljett

Hos C More kan du alltså se enstaka matcher från Allsvenskan med så kallad Pay Per View, vilket innebär att du bara betalar för det du tittar på. Du betalar ett fast pris för att streama matchen och när matchen är över så har du inget konto som tuggar pengar varje månad eller onödiga bindningstider.

På Cmore finns det en tablå med alla matcher som du kan köpa matchbiljett till, för så kallad Pay Per View. Det är bara att klicka på önskad match och betala engångspriset. När matchen börjar så startar du bara din streaming.

Matcherna kan du streama på din dator, i mobilen eller på din TV om du kan streama från din mobil eller dator till din TV eller rent av bara koppla enheten till din TV med en HDMI-sladd.

Se vår tablå med all fotboll på TV och streaming.

Priser och jämförelse

Varje match kostar 149-249 kr i engångskostnad om du väljer att streama enskilda matcher från Allsvenskan. Månadskostnaden för att se hur många matcher du vill kostar 449 kr i månaden om du inte väljer att binda dig i 12 månader. Om du vill ha full tillgång till hela Cmore’s utbud och få ner priset så kan du binda dig i 12 månader med ett årspaket och betala 349 kr / månaden.

Spontant så är det inte så stor prisskillnad och om du tittar på en match varje vecka så kan det löna sig med ett månadspaket. Nedan kan du se vad du bör välja beroende på hur många matcher du vill titta på i månaden.


1-3 matcher i månaden
Matchbiljett (Pay per View) 149-249 kr per match.
Om du bara vill streama enstaka matcher i Allsvenskan och inte är intresserad av annan sport, så är enstaka matchbiljetter det mest prisvärda alternativet.


4-5 matcher i månaden
449 kr i månaden utan bindningstid.
Om du vill titta på fler matcher i Allsvenskan och Superettan så blir det billigare att betala månadskostnaden om 449 kr i månaden. Om du inte är intresserad av annan sport så kan du säga upp abonnemanget när som helst, t.ex när det är säsongsvila i Allsvenskan.


4-5 matcher i månaden + annan sport
349 kr i månaden i 12 månader.

Vil du streama runt 5 matcher i månaden från Allsvenskan och Superettan samt att titta på andra sporter året runt? Då är årspaketet med 12 månaders bindningstid det mest prisvärda alternativet.

 


Avatar

Skrivet av Anders Karlsson

En äkta Premier League fanatiker som följt engelsk fotboll i över 20 år, men som har stort intresse i all europeisk toppfotboll. Arsenal ligger varmt om hjärtat men jag ser mig som väldigt objektiv och jag uppskattar fin fotboll oavsett lag.

Taggar:

Relaterade blogginlägg

Allsvenskan

Publicerat 2020-04-06 11:03

Allsvenskan: De ekonomiska klyftorna ökar

I helgen skulle Allsvenskan haft premiär, men på grund av coronaviruset har denna skjutits på framtiden. Något som  innebär en hel del förlorade intäkter för klubbarna. Nyligen kom också en rapport som visar att den ekonomiska klyftan mellan klubbarna i Allsvenskan blir allt större.  BARA TVÅ KLUBBAR GÅR MED VINST I revisionsbyrån …

Allsvenskan

Publicerat 2020-04-01 10:46

Återupplev de klassiska guldmatcherna

Nu har det gått mer än två veckor sedan fotbollseuropa stängde igen butiken på grund av coronaviruset. När spelet kommer igång igen är än så länge oklart. Till helgen skulle också Allsvenskan ha haft säsongspremiär, men så kommer ej ske. Men, för oss alla som behöver stilla fotbollsabstinensen visar C …

Annons

Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635
Bangatan 8
382 40 Nybro

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2020