Mina lag:

Du har inte valt något favoritlag


Genväg i menyn
Matchnotiser

Mina matcher:
Matchnotiser

Matchnotiser:
Matchstart
Halvtid
Fulltid
Förlängning
Straffar
Mål
Missad straff
Gult kort
Rött kort
Hörnor

Spelschema VM

Här ser du hela spelschemat under VM, från öppningsmatch till final. Klicka på "Slutspel" för att se vilka nationer som får möta varandra när gruppspelet är klart. Avancerande nationer läggs till efter hand. Läs mer

Komplett spelschema på Fotboll.com

Här finner du spelschemat med alla matcher som spelas under fotbolls-VM i Ryssland 2018. Först spelas gruppspelet och de två bästa lagen i varje grupp går vidare till slutspel. Klicka på fliken ”Slutspel” för att se vilka lag från respektive grupp som får möta varandra i slutspelet.

Vi har naturligtvis markerat Sveriges matcher extra tydligt i spelschemat, så att du snabbt ska se när nästa match är.

Tv-sändningar och streaming

På varje match i vårt spelschema ser du vilken TV-kanal samt vilken tid som matchen spelas och visas på TV. Rättigheterna har fördelats mellan SVT och TV4, som även visar sina matcher på C MORE.

Du kan även följa matcherna med vår livescore / målservice om du inte har möjlighet att se matchen på TV. Klicka på stjärnan bredvid matchen för att lägga till den bland ”Mina matcher”, så får du även notiser i mobilen om du använder vår app.

Bästa odds på VM-matcherna

Vi visar bästa odds för respektive match från alla stora bettingsidor. Klicka in på en match för att jämföra alla odds och klicka dig sedan vidare till en bettingsida för att betta till bästa odds.

Du kan även betta på VM i stort, som vem som vinner skytteligan, vilken nation som vinner respektive grupp och mycket mer. Det finns ett enormt utbud av spel på alla matcher och hela mästerskapet.

Topp 10 fotbollsblogg

Sociala medier

 
Ladda ned på Google Play

Om tjänsten

Fotboll.com drivs av:

Comperium AB

Org nr: 556981-8635

Spelberoendes Riksförbund Stödlinjen
18 plus

18 års åldersgräns gäller för spel på odds och betting

Copyright © Fotboll.com 2021